Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuzey Kore Covid-19’luları karantina kamplarında açlıktan ölmeye terk ediyor

Düzenleyen:
Kuzey Kore Covid-19’luları karantina kamplarında açlıktan ölmeye terk ediyor

DÜNYA Haberleri

Merkezi Güney Kore’de bulunan Helping Hands Korea isimli yardım kuruluşundan Tim Peters, Kuzey Kore’deki kaynaklarına dayanarak, bu ülkenin Covid-19 hastalarını Çin sınırındaki karantina kamplarına yerleştirdiğini söyledi.

Peters, kampa yerleştirilenlere yiyecek verilmediğini, tıbbi yardım da yapılmadığını iddia etti. Peters’a göre kamptakiler, ancak yakınları tarafından yiyecek getirilirse besleniyor. Şoke edici iddiaya göre, düzgün Covid testi bulunmayan ülkede koronavirüs semptomu gösterenler, salgının ilk zamanlarında Çin’de görüldüğü gibi, kapı ve pencereler tahtalarla kapatılarak evlerine hapsediliyor, cesetler de yakılıyor. Kuzey Kore lideri Kim Jung Un, ülkede Covid-19 testi pozitif çıkan tek bir kişi bile olmadığını açıklamış, bu açıklama uluslararası toplum nezdinde şüpheyle karşılanmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...