Planlandığı gibi gitmeyen fotoğraflar! Tam deklanşöre basınca…

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Planlandığı gibi gitmeyen fotoğraflar! Tam deklanşöre basınca…

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

Hayatta işler her zaman planlandığı gibi gitmez. Amatör fotoğrafçılar da bazen çekmek istedikleri fotoğraflarla ortaya çıkan fotoğraf arasında büyük farklılıklar olduğuna şahit olur. Fotoğrafçı, “İstesem böyle bir fotoğraf çekemezdim” dedi.

Hayatta işler her zaman planlandığı gibi gitmez. Amatör fotoğrafçılar da bazen çekmek istedikleri fotoğraflarla ortaya çıkan fotoğraf arasında büyük farklılıklar olduğuna şahit olur. Bir deklanşöre basma süresinde çok şey değişebiliyor. Aynen bir pelikanın, amatör yaban hayatı fotoğrafçısı fotoğrafını çekerken gagasını sonuna kadar açmasında olduğu gibi. Ya da fotoğrafçı ormanda manzara fotoğrafı çekerken aniden meraklı bir yabani kuşun kafasını kadraja sokması…  Bored Panda isimli internet sitesinin derlediği fotoğraflarda, bir martı da çekim sırasında arkadan aile geçmesiyle gerçek boyutundan çok daha büyük görünüyor. Fotoğraflarda bir keseli sıçan da flaşın çakmasıyla ürkütücü bir görünüm kazanmış. Fotoğrafçılıkta işlerin planlandığı gibi gitmemesi her zaman olumsuz sonuç vermiyor. Geyiklerin fotoğraflarını çeken fotoğrafçı, bazı hayvanların çitin üstünde duruyor gibi göründüğünü fark etti. Sonuçtan çok memnun olan fotoğrafçı, “İstesem böyle bir fotoğraf çekemezdim” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...