Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ivanka Trump, Biden’ın devir törenine katılacak

Düzenleyen: / Kaynak: DIŞ HABERLER
Ivanka Trump, Biden’ın devir törenine katılacak

DÜNYA Haberleri  / DIŞ HABERLER

Kongre baskını sonrasında en yakınları tarafından bile terk edilen ve kendi bakanları tarafından hakkında azil süreci başlatılması konuşulan ABD Başkanı Donald Trump’a, öyle görünüyor ki bir darbe de kızı indirecek. Siyasi hedefleri olduğu bilinen Ivanka Trump’ın, başkan seçilen Joe Biden'ın 20 Ocak’ta yapılacak devir teslim törenine katılmayı düşündüğü açıklandı

Beyaz Saray’dan bir yetkili, “Ivanka, siyasi kariyerinin tehlikeye düşeceğinden endişe ediyor ve şanını korumak için ne gerekiyorsa yapmayı düşünüyor. Destekçi kazanma adına törene katılma kararında” dedi. Gerçekleşmesi halinde bu, törene katılmayacağını açıklayan Trump’ı üzecek. Beyaz Saray yetkilisine göre Trump kızına, “Ailemiz birlik olmalı ve ortak tavır sergilemeli. Bu, verebileceğin en kötü karar olur” dedi. Ivanka Trump’ın 2014’te başkan adaylığını düşündüğü konuşuluyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DIŞ HABERLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...