Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD Kongre binasında teyakkuz

Düzenleyen:
ABD Kongre binasında teyakkuz

DÜNYA Haberleri

Trump yanlılarının baskınına sahne olan ABD Kongresinde geniş güvenlik tedbirleri alındı. 15.000 ulusal muhafız, başkent Washington DC'ye gönderildi. Kongre binasında konuşlandırılan askerlerin görüntüleri korkuyu gözler önüne serdi.

Savunma bakanlığı yetkililerinden Ryan McCarthy, Ulusal Muhafız birliklerinin Kongre Binası çevresinde güvenlikten sorumlu olacağını söyledi. McCarthy, kongre binasının etrafına konuşlandılan askerlerin ağır silah taşıyacağını ve ciddi tedbirler alacaklarını söyledi. McCarthy'nin kararı ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi ile fikir alışverişinde bulunarak aldıklarını belirtti.

Pentagon yetkilileri, ABD Başkanı Donald Trump destekçilerinin yapacağı iddia edilen protestolardan derinden endişe duyduklarını söyledi. Yetkililer, bazıları silahlı olacaklarını söyleyen ve çoğu Trump'ın destekçilerinden oluşan yaklaşık 16 grubun Washington'da protestolar düzenlemek için harekete geçeceği istihbaratı aldıklarını aktardı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...