Köprü çöktü, genç kız ipe tutunarak azgın sulardan karşıya geçti

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Köprü çöktü, genç kız ipe tutunarak azgın sulardan karşıya geçti

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

Kolombiya’nın Pueblo Rico şehrinde derme çatma bir köprünün çökmesi sonucu genç bir kız, ip yardımıyla azgın suların arasından karşıya geçti.

Kolombiya’nın Pueblo Rico şehrinde iki bin kişilik Embera Chami kabilesi, Aguita Nehri’nden karşıya geçmek için asırlardır derme çatma tahta köprüyü kullanıyordu. Köprü, kasım ayında sel sonucu çöktü. Şimdi insanlar, nehrin iki tarafı arasına gerdikleri ipe tutunuyor ve karşıya hayatlarını tehlikeye atarak geçiyor. Genç bir kızın azgın sularda ipe tutunarak nehrin karşısına geçtiği görüntüler, görenlerin içini burktu. Pueblo Rico’nın da dahil olduğu Risaralda bölgesi milletvekili Profesör Daniel Silva Orrego, “Özellikle çocuklar karşıya geçerken büyük tehlikeler atlatıyorlar. Pueblo Rico belediyesi ve Risaralda yönetimini can kaybı olmadan acilen önlem almaya çağırıyorum” diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...