Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD’de yolcu uçağının motoru alev aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
ABD’de yolcu uçağının motoru alev aldı

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD’de United Airlines’a ait bir yolcu uçağının sağ motoru uçuş sırasında alev aldı. Motorun parçaları bölgedeki bir evin bahçesine düştü.

ABD’nin Colorado eyaletinde 231 yolcu ve 10 mürettebatın bulunduğu United Airlines'a ait Boeing 777-200 tipi yolcu uçağının sağ motoru, Denver Uluslararası Havaalanı’ndan kalktıktan kısa bir süre sonra alev aldı. Denver-Honolulu seferini yapan uçağın motor parçaları Broomfield bölgesindeki evlerin bahçesine düştü. Pilotlar, uçağı güvenli bir şekilde havaalanına indirmeyi başardı. Havaalanındakiler pilotları alkışlayarak karşıladı. United Airlines tarafından yapılan açıklamada, olayda herhangi bir yolcunun yaralanmadığı belirtildi.

ABD’de yolcu uçağının motoru alev aldı

ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA) tarafından yapılan açıklamada ise "United Airlines’a ait bir Boeing 777-200, kalkıştan kısa bir süre sonra sağ motor arızası yaşanmasının ardından Denver Uluslararası Havaalanı'na döndü ve güvenle indi" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...