Oyuncak sandı gerçek çıktı! Avustralyalı anne çocuğunun odasında yılan gördü

Düzenleyen:
Oyuncak sandı gerçek çıktı! Avustralyalı anne çocuğunun odasında yılan gördü

DÜNYA Haberleri

Avustralya’nın Sidney şehrindeki evinde temizlik yapan anne, çocuğunun odasında bir yılan gördü. Oyuncak yılan zannettiği şeyi alıp bir kenara koymak isteyen anne, bir metre uzunluğundaki yılanın kıpırdadığını görerek dehşete kapıldı.

Haber Merkezi

Avustralya’nın Sidney şehrindeki evinde temizlik yapan anne, çocuğunun odasında bir yılan gördü. Oyuncak yılan zannettiği şeyi alıp bir kenara koymak isteyen anne, bir metre uzunluğundaki yılanın kıpırdadığını görerek dehşete kapıldı. Kadının videoya çekmesi sırasında da yılan saldırgan tavırlar sergiledi. Çekim sırasında küçük çocuğunun, “Ne kadar şirin” dediği duyuldu. Anne, sonunda yılanı yakalayıp koruyucu kap içinde dışarıda ağaca bıraktı. Sürüngenler konusunda uzman olan Darren Darch, yılanın evde kendisini tehlikede hissettiği için saldırı pozisyonuna geçtiğini söyledi. Altın Taçlı yılanlar az zehirlidir ve insanları nadiren ısırırlar.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...