Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BAE vatandaşı 15 kişi, sahte Covid-19 testi ile İran'a girmeye çalıştı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
BAE vatandaşı 15 kişi, sahte Covid-19 testi ile İran'a girmeye çalıştı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) İran'ın Hürmüzgan eyaletine turist olarak gelen 15 kişi, sahte Covid-19 testi ile ülkeye girmeye çalıştı.

İran Hürmüzgan eyaleti Tıp Üniversitesi Sözcüsü Fatıma Noruziyan yaptığı açıklamada, Hürmüzgan eyaletinin tüm giriş ve çıkış noktalarında korona virüs testleri uyguladıklarını belirterek, "Havaalanlarında ve liman bölgelerinde korona virüs testlerini hızlı bir şekilde uyguluyoruz. Özellikle yabancılar konusunda daha hassas davranıyoruz. Test sonuçları pozitif çıkmaları halinde ülkeye girişlerine kesinlikle izin vermiyoruz" ifadesini kullandı.
Birleşik Arap Emirlikleri'den İran'a gelen 15 turistin korona virüs test sonuçlarının pozitif çıktığını belirten Noruziyan, negatif korona virüs test sonuçlarıyla İran'a giriş yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak, "Biz ellerindeki negatif korona virüs test sonuçlarına rağmen onlardan tekrar test aldık ve test sonuçları pozitif çıktı. Ellerindeki korona virüs test sonuçları gerçek değil sahteydi" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...