Boşanma davası Robert De Niro’yu bitirdi

Düzenleyen: / Kaynak: DIŞ HABERLER
Boşanma davası Robert De Niro’yu bitirdi

DÜNYA Haberleri  / DIŞ HABERLER

2018 yılında Grace Hightower’a boşanma davası açan Robert De Niro zor günlerden geçiyor. Ünlü oyuncunun avukatı, De Niro'nun eski karısının harcamalarını finanse edebilmek için artık her rolde oynamak zorunda olduğunu söyledi.

Ünlü Amerikalı aktör Robert De Niro, 1997’de evlendiği, 1999’da ayrıldığı, 2004’te yeniden hayatını birleştirdiği Grace Hightower’a karşı 2018’de boşanma davası açtı. Dava o zamandan bu yana 9 yaşındaki çocuklarının velayeti ve mal paylaşımı konusunda çıkmaza girmiş durumda. Hakim, defalarca Oscar ödülü kazanmış De Niro’nun eski karısına yılda 1 milyon dolar ödemesini, 20 milyon dolarlık evlerini satıp parasını bölüşmelerine hükmetmişti. De Niro’nun avukatı Caroline Krauss, Hightower’ın ayda kredi kartlarıyla 215.000 dolar, 160.000 dolar da nakit harcadığını, bir keresinde de 1,2 milyon dolara elmas satın aldığını ifade etti. Krauss, Hightower’ın astronomik harcamalarının ünlü aktörü maddi açıdan zor duruma düşürdüğünü, koronavirüs salgını sebebiyle de müvekkilinin işlerinin iyice durduğunu ifade etti. De Niro’nun, harcamaları finanse edebilmek için artık her rolde oynamak zorunda kaldığını savunan Krauss, “De Niro 77 yaşında. Bu olağanüstü hızda çalışmak zorunda kalmamalıydı ama mecbur” dedi. Hightower'ın avukatı Kevin McDonough ise De Niro'nun yoksulluk iddialarını reddetti ve onun 2019'da Amagansett'te yazlık kiralamaya 450.000 dolar, Şükran Günü tatilinde 150.000 dolar ve 2019 ve 2020'de yetişkin çocukları için 1 milyon dolar harcadığını belirtti.

Boşanma davası Robert De Niro’yu bitirdi

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DIŞ HABERLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...