Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Filistin Sağlık Bakanlığı: “4.5 milyon korona virüs aşısı daha aldık”

Düzenleyen:
Filistin Sağlık Bakanlığı: “4.5 milyon korona virüs aşısı daha aldık”

DÜNYA Haberleri

Filistin Sağlık Bakanlığı, yeni tip korona virüse (Covid-19) karşı geliştirilen Pfizer-BioNTech ve Sputnik V aşısı olmak üzere toplam 4.5 milyon korona virüs aşı aldıklarını ve teslimatın yakın zamanda yapılacağını söyledi.

Korona virüs salgını dünyada yayılmaya devam ederken ülkelerin aşı yarışı da hız kesmiyor. Filistin’de korona virüse karşı verilen mücadele kapsamında yeni aşı dozları alındı. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rusya'nın korona virüse karşı geliştirdiği Sputnik V aşısı ile ABD'li ilaç devi Pfizer ve Alman ortağı BioNTech tarafından geliştirilen Covid-19 aşısından toplam 4.5 milyon doz aşı alındığı kaydedildi.
Bakanlık, 4.5 milyon aşı dozu satın almak için 27.5 milyon dolar ödendiğini açıkladı. Filistin Sağlık Bakanı Mai Al-Kaileh, alınan aşıların teslimatının yakın zamanda yapılacağının altını çizerken, teslimat tarihinin aşıların alındığı şirketlerle yapılacak çevrim içi toplantılarda belirleneceğini söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...