Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneşten yanan kedinin iki kulağı ve bir gözü ameliyatla alındı

Düzenleyen:
Güneşten yanan kedinin iki kulağı ve bir gözü ameliyatla alındı

DÜNYA Haberleri

Kuzey İrlanda’nın Belfast şehrinde geçen sonbaharda bir kedi, araba çarpması sonucu yol kenarında baygın halde bulunmuştu. Kedi hemen veterinere götürüldü. Uzun süre güneş altında kaldığı için veterinerler, kedinin sağ gözüyle iki kulağını ameliyatla almak zorunda kaldı.

Olay, Cats Protection adındaki kedilere yardım kuruluşunun evcil hayvan besleyenlere ders olması için hayvanın fotoğraflarını yayımlamasıyla ortaya çıktı. Kuruluş, yaz yaklaşırken kedilerin güneşte kalıp yanmamaları konusunda sahiplerine uyarıda bulundu. Cats Protection’dan Sarah Elliott, “Kediler sıcağı severler ama güneşte yanmaları insanlar gibi onlar için de tehlikelidir. Özellikle açık renkli kediler risk altındadır. Hasarın ortaya çıkması yıllar alabilir” dedi. Elliott, kedilerin güneş tepedeyken dışarıda tutulmamalarını ve onlara uygun güneş kremleri sürülmesini tavsiye etti. Smurf adı verilen kediyi sahiplenen Kate Large da, “Kedi Lizbon ya da Madrid’de değildi. Kuzey İrlanda gibi çok da güneşli olmayan bir yerdeydi. Bu kadar güneş bile tahribat bırakmaya yetti” diye konuştu. 

Güneşten yanan kedinin iki kulağı ve bir gözü ameliyatla alındı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...