Filistinli çocuktan şehit olan babasına acı veda

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Filistinli çocuktan şehit olan babasına acı veda

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıda babası ve abisini kaybeden Filistinli çocuğun, cenaze töreninde sevdiklerine vedası yürekleri dağladı.

12 yaşındaki Bera, babası Sabır Süleyman (39) ve abisi Muhammed Süleyman'ın (16) omuzlarda taşınan cenazelerinin arkasından ağlayarak koşuyor ve babasına son kez bakmak istediğini söylüyor.

Filistinli çocuktan şehit olan babasına acı veda

"ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BABACIM"
Cenaze alayına yetişen ve babasına dokunmaya çalışan küçük çocuk, gözyaşları içinde "Allah yolunu açık etsin babacığım." diyor.

Küçük çocuğun bu acılı vedası, cenazeye katılan diğer Filistinlileri de gözyaşlarına boğdu.

HAVA SALDIRISINDA ŞEHİT OLMUŞTU
Sabır Süleyman ve oğlu Muhammed, İsrail uçaklarının Cibaliya kentinin Tel el-Kaşif bölgesine düzenlediği hava saldırılarında şehit olmuştu.

Filistinli çocuktan şehit olan babasına acı veda

NE OLMUŞTU
Katil İsrail polisinin Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah'tan çekilmemesi üzerine Filistinli direniş grupları, İsrail'e çok sayıda roket fırlatmıştı. Buna karşılık İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik "Surların Muhafızı" adı verilen askeri operasyon başlatıldığını duyurmuştu.

İsrail'in saldırılarında 9'u çocuk, 1'i kadın 25 Filistin şehit oldu, 115 kişi yaralandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...