Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamas karşılık verdi! İsrail'de siren sesleri yeniden başladı

Düzenleyen:
Hamas karşılık verdi! İsrail'de siren sesleri yeniden başladı

DÜNYA Haberleri

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına Hamas, İsrail’e 90 roket fırlatarak karşılık verdi. Kentte siren sesleri yükselmeye başladı.

Hamas'ın silahlı kolu El Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun işlediği suçlara tepki olarak Aşdod ve Aşkelon şehirlerinin bombaladığı duyurularak, "El Kassam Tugayları, İsrail ordusunun sivilleri ve evleri hedef almasına, çocukların ve kadınların öldürülmesine yanıt olarak Aşdod ve Aşkelon şehirlerine 90 füzeyle büyük bir füze saldırısı başlattı" denildi.

Gazzeliler evlerini terk etmeye başladı
İsrail güçlerinin Filistin'in Beyt Hanun kentine ve Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Umm Al-Nasr köyüne düzenlediği topçu bombardımanı nedeniyle 1 çocuğun hayatını kaybettiği, 15 kişinin ise yaralandığı belirtilmişti. Bölgede bombardıman sonucu birçok evin hasar gördüğünü bildiren yetkililer, bölgelerdeki sivillerin evlerini terk etmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

İsrail saldırılarında can kaybı 100’ü aştı
Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 27’si çocuk 11’i kadın olmak üzere toplam 103’e, yaralı sayısının ise 580’e yükseldiği bildirildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...