Fotoğrafı gören şoke oldu: Çocuğu yere gömülmüş zannettiler

Düzenleyen:
Fotoğrafı gören şoke oldu: Çocuğu yere gömülmüş zannettiler

DÜNYA Haberleri

ABD’de bir sosyal medya kullanıcısı, ay başında Reddit sitesinde neredeyse kafasına kadar toprağa gömülmüş gibi görünen bir fotoğraf paylaştı. Anne, fotoğrafın altına da “Kızımın geri kalan kısmı nerede?” diye yazdı. Fotoğraf, görenleri şoke etti.

Binlerce kişi fotoğrafla ilgili yorum yazdı, herkes kızın geri kalan kısmıyla ilgili tahminlerde bulundu. Anne, daha sonra aynı fotoğrafı Facebook’ta da yayımladı, fotoğraf orada da büyük ilgiyle karşılandı. Bir kullanıcı, “Delireceğim, beynim durdu” yorumunda bulundu. Sonunda az sayıda kişi, göz yanılmasına yol açan fotoğrafın sırrını çözdü. Kızın önünde bir duvar var. Duvara bir çizgi çekenler, kızın toprağa gömülü olmadığını, ayakta duran kızın sadece üst kısmının göründüğünü tespit etti. Kızın, dirseğini yüksekteki seviyeyle aynı düzleme kaldırması da betonun içine battığı yanılsamasına katkıda bulunmuş. İşin aslı açıklandıktan sonra bile çoğu kullanıcıda kafa karışıklığının devam ettiği görüldü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...