Üç çocuğunu boğarak öldüren anne suçsuz bulundu

Düzenleyen:
Üç çocuğunu boğarak öldüren anne suçsuz bulundu

DÜNYA Haberleri

İngiltere’nin Newcastle şehrinde Andrew McGinley, 24 Haziran’da eve geldiğinde 3, 7 ve 9 yaşlarındaki üç çocuğunu boğularak öldürülmüş halde buldu. Çocukların annesi Deirdre Morley (44) hakkında cinayet suçlamasıyla dava açıldı. Psikolojik durumu göz önünde bulundurulan anne suçsuz bulunarak ceza almadı.

3 çocuğunu boğarak öldürdükten sonra gözaltına alınan ve Morley, olay sırasında cinnet geçirdiğini ifade ederek Dublin’deki Merkez Ceza Mahkemesi’nde suçsuz olduğunu savundu. İki psikiyatrist de hemşire olarak çalışan kadının akıl sağlığının yerinde olmadığı şeklinde rapor verdi. Kadın, tedavi için akıl hastalıkları hastanesine sevk edildi. Ay sonuna kadar hastanede kalacak olan Morley, daha sonra mahkemeye gelecek ve Hakim Paul Coffey, bundan sonraki hastane süreci konusunda nihai kararını verecek. Morley, hakkındaki üç suçlamadan da beraat etti. Coffey, “Doktorlar oy birliğiyle olay sırasında kadının akıl sağlığının yerinde olmadığını bildirdi. Bundan dolayı beraat kararında bir tartışma yok” dedi. Morley, ileri derecede bipolar kişilik bozukluğu rahatsızlığından muzdarip.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...