Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facebook virüs insan yapımı diyenleri sansürlüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Dış Haberler
Facebook virüs insan yapımı diyenleri sansürlüyor

DÜNYA Haberleri  / Dış Haberler

Koronavirüsün ne şekilde ortaya çıktığı halen tartışma konusu iken Facebook virüsün doğal yollarla çıkmadığını iddia eden paylaşımları sansürlüyor.

Koronavirüsn Çin’in Vuhan’daki laboratuvardan sızdığına dair derin şüpheler var. Son olarak ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Antony Fauci, Covid-19'un hep iddia edildiği üzere 'doğal yollarla ortaya çıktığına’ ikna olmadığını ifade etti.

Teknoloji devi Facebook ise bu minvaldeki paylaşımları yasaklamaya devam ediyor.

Yanlış bilgilendirmeyi önleme adı altında politika takip eden kuruluş, virüsün laboratuvarda üretildiği ya da insan yapımı olduğuna dair görüşlere müsaade etmiyor. Facebook’ta, koronavirüs aşılarının insanları öldürdüğü ya da sağlıklarına ciddi şekilde zarar verdiği şeklindeki paylaşımlar da yasak. Çoğu ülke, kanda pıhtılamaya yol açarak ölümler meydana geldiği için belli yaş gruplarına AstraZeneca ve Johnson&Johnson aşılarının yapılmasını yasakladığı halde... 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Dış Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...