Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'nin Avrupa'daki nükleer silahları açığa çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: NTV
ABD'nin Avrupa'daki nükleer silahları açığa çıktı

DÜNYA Haberleri  / NTV

Avrupa'nın farklı ülkelerindeki üs bölgelerinde konuşlanmış ABD askerleri, nükleer silahların saklandığı yerler de dahil çok sayıda hassas güvenlik detayını yanlışlıkla açığa çıkardı.

Bellingcat'ın haberine göre, ABD askerlerinin kullandığı protokoller, ABD'nin nükleer silah ve silahların depolandıkları yerleri gibi hassas bilgileri yanlışlıkla sızdırıldı.

HAFIZA KARTLARI AÇIĞA ÇIKTI

Haberde, ABD askerlerinin bu bilgileri ezberlemek için kullandıkları hafıza kartlarının açığa çıktığı belirtildi. Bu noktaları korumakla görevli askerler tarafından kullanılan bilgi kartları, kameraların konumlarından, kasaların etrafındaki devriyelerin sıklığına kadar çok sayıda hassas bilgi içeriyor.

İnternet ortamına sızdırılan ve çeşitli araçlarla ulaşılabilen bilgilerde Türkiye'nin İncirlik üssünün yanı sıra İtalya, Almanya ve Belçika'da ABD'ye ait nükleer silahlar olduğu bilgisi yer alıyor.

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: NTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...