Münbiç’te teröristler sivillere kurşun yağdırdı, yaralılar var

Düzenleyen:
Münbiç’te teröristler sivillere kurşun yağdırdı, yaralılar  var

DÜNYA Haberleri

Teröristler Münbiç’te kendilerini protesto eden sivil halka kurşun yağdırdı, yaralılar var. Olay anı kameralara da yansıdı, işte o görüntüler...

Suriye’nin Halep kırsalında yer alan Münbiç’te PKK/YPG’li teröristler, kendilerini protesto eden sivil halkı kurşunladı. Gelen ilk bilgilere göre kişinin yaralandığı öğrenildi. O anlar kameralar tarafından da kaydedildi. 

EYLEM YAPANLARI KURŞUNLAYARAK DAĞITMAK İSTEDİLER
Münbiç’te yaşayan sivil halk, terör örgütü PKK/YPG’nin sivilleri ve çocukları zorla silah altına almasını protesto etmek için bir araya geldi. Eylemler sebebiyle şehirdeki tüm dükkanlar kapatıldı. Terör örgütüne karşı bir araya gelen kabalığı dağıtmak için bir grup PKK/YPG’li sivillerin üzerine doğru ateş açtı ve 4 sivili yaraladı. 

YARALILARIN DURUMU AĞIR
Yerel kaynaklar, yaralıların sağlık durumunun kritik olduğunu aktarırken, öğle saatlerinde başlayan protestoların geç saatlere kadar devam ettiğini ifade etti.




 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...