Cesur kadın, köpeklerine saldıran ayıyı tek başına kovaladı

Düzenleyen:
Cesur kadın, köpeklerine saldıran ayıyı tek başına kovaladı

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir kadın, köpeklerine saldırmak üzere olan ayıyı kovaladı. Kadının bu cesur davranışı kameralara yansıdı.

San Gabriel Vadisi bölgesinde yer alan Bradbury’de bir evin arka bahçesine anne ayı ile yavruları geldi. Bu esnada bahçedeki dört köpek, ayılara doğru koşup havlamaya başladı. Anne ayı, yavrularını korumak için köpeklerden birine pençe attı. Olayı gören evin sahibesi Hailey Morinico koşarak dışarı çıktı. Cesur kadın, duvarın üzerinde yürüyen ayıyı elleriyle aşağı doğru itti. Morinico köpekleriyle evine girerken ayılar uzaklaştı. 

 

AYILARIN NÜFUSU 3'E KATLANDI

Öte yandan yetkililer, anne ayı ve yavrularının yemek aramak için evin bahçesine geldiklerini ifade etti. Eyalette son yirmi yılda ayı nüfusunun 10 binden 30 bine kadar yükseldiğini söyleyen yetkililer "Özellikle anne ayılardan uzak durun. Yavrularını korumak için her şeyi yapabilirler" ikazında bulundu.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...