Fransa'da 'acil hat' faciası: 4 ölü

Düzenleyen:
Fransa'da 'acil hat' faciası: 4 ölü

DÜNYA Haberleri

Fransa'da acil hatlar kesildi. Yaşanan trajik olay felaketle bitti. 4 kişi, bu kesinti sebebiyle canından oldu.

Fransa Sivil Güvenlik Başkanlığı, dün, ülkenin farklı şehirlerinde polis, itfaiye, jandarma ve ambulans hattı gibi acil durum hatlarının çöktüğünü açıkladı. Söz konusu durumun bugün öğlene kadar devam ettiği aktarıldı. Hatların operastörü olan Orange firması, arızanın teknik bir problemden kaynaklandığını söyledi. Firma, sıkıntının giderildiğini aktarsa da İçişleri Bakanlığı, acil durumda aranması için her bölgeye özgü sabit hat numarası paylaştı.

OPERATÖR FİRMAYA SORUŞTURMA

Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran ise bu olay sonrası acı bir bilgi aktardı. Bakan Veran, kesinti sebebiyle acil yardıma muhtaç duyan 4 kişinin hatlara ulaşamadığı için ölmüş olabileceğini söyledi. Bakanlıklar arası kriz birimi oluşturulurken konuyla ilgili soruşturma açıldı. Soruşturma kapsamında bu ölümlerin hatlarla ilgilisi olup olmadığı araştırılacak.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...