Kraliçe Elizabeth, Prens Harry’yi yemeğe davet etti

Düzenleyen:
Kraliçe Elizabeth, Prens Harry’yi yemeğe davet etti

DÜNYA Haberleri

Geçtiğimiz aylarda Prens Harry, eşi ve çocuğuyla birlikte ülkeyi terk edip ABD’ye yerleşmiş, kraliyet ailesini de ırkçılıkla suçlayarak, ailede “genetik acı ve ıstırap” olduğunu ifade etmişti. Ancak yeni bebek müjdesi kraliçe ile ilişkilerin yumuşamasını sağladı.

Monarşi ile Prens Harry arasındaki ilişkilerde soğuk rüzgarlar eserken Harry’nin yeni bir bebeğinin dünyaya gelmesi, en azından kraliçe bakımından ilişkilerin yumuşamasına yol açmış görünüyor.

ÖĞLE YEMEĞİNE DAVET ETTİ

Kraliyete yakın kaynaklar, Elizabeth’in, gelecek ay Prenses Diana’nın heykelinin açılışı için ülkeye geldiğinde Prens Harry’yi Windsor Kalesi’nde öğlen yemeğine davet ettiğini ifade ettiler.

Haberi veren Daily Mail editörü Richard Eden, Kraliçe Elizabeth’in bu jestinin taraflar arasındaki soğukluğun giderilmesi için fırsat teşkil edeceğini söyledi.

BEBEĞE KRALİÇENİN İSMİ VEİLECEK

Prens Harry, eskiden beri Kraliçe Elizabeth’e olan yakınlığıyla bilinirdi. Yeni dünyaya gelen kızına da kraliçenin aile içindeki özel ismi Lilibet’i verdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...