1982’de kayboldu, 37 sene sonra kanalizasyon çukurunda ceset kalıntıları bulundu

Düzenleyen:
1982’de kayboldu, 37 sene sonra kanalizasyon çukurunda ceset kalıntıları bulundu

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de 1982 yılında kaybolan Brenda Venables'ın cesedinin kalıntıları 37 sene sonra kanalizasyon çukurunda bulundu.

İngiltere’de Kempsey’deki çiftlik evinde yaşayan Brenda Venables, 1982 senesinde kaybolmuş, bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Venables’e ait ceset kalıntıları bundan 37 sene sonra çiftlikte kanalizasyon çukurunda bulundu. West Mercia polisi, 12 Temmuz 2019’daki bulgu sonrasında olayla ilgili soruşturma başlattı.

88 YAŞINDAKİ KOCASINA DAVA AÇILDI

Soruşturma sonunda kadının çiftçilik yapan 88 yaşındaki kocası David Venables hakkında cinayet suçlamasıyla dava açıldı.

Kraliyet Savcılık Servisi’nden Mark Paul, “Sanık aleyhine suçlamaya izin verme kararı, bu karmaşık davanın mevcut tüm delillerinin dikkatlice değerlendirilmesinden sonra verildi. Kamu yararına bir kovuşturmanın gerekli olduğuna karar verildi” dedi. Worcester Sulh Ceza Mahkemesi’nde ilk duruşma 15 Haziran’da yapılacak.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...