Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tek seferde 10 bebek doğurup rekor kırmıştı... Bebekler hayat mücadelesi veriyor

Düzenleyen:
Tek seferde 10 bebek doğurup rekor kırmıştı... Bebekler hayat mücadelesi veriyor

DÜNYA Haberleri

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Guateng eyaletinde tek doğumda 10 bebek dünyaya getireren Guiness rekoru kıran Gosiame Thamara Sithole'un bebekleri hayat mücadelesi veriyor.

Ailenin sözcüsü Mathapelo Tsotetsi, basına yaptığı açıklamada, "Prematüre (28 haftalık) halde dünyaya gelen ve şu an kuvözde olan yavrularımız hayat mücadelesi veriyor." dedi.

GUATENG HÜKÜMETİNE TEPKİLİLER

Sithole'un doğum yaptığı ileri sürülen Gauteng eyalet hükümeti, dün, eyalet sınırları içindeki herhangi bir hastanede böyle bir doğumun kaydına rastlanmadığı açıkladı.

Sözcü Tsosetsi, Gauteng hükümetinin bu açıklamasını yalanlayarak "Bebekler ve anneleri çok kırılganlar. Özellikle bebeklerimiz prematüre halde kuvözdeyken bu tür şeylerle uğraşıp açıklama yapmak istemiyoruz." diye konuştu.

Johannesburg'un Tembisa East bölgesinde yaşayan Sithole ailesinin sözcüsü, bebeklerin hangi hastanede olduğunu açıklamayı ise reddetti.

Tsotetsi, doktorların bebeklere erişime izin vermediğini belirterek görüntülerinin yakın bir zamanda beklenmemesi gerektiğini ifade etti.

BİR BATINDA 10 BEBEK DOĞURARAK DÜNYA REKORU KIRDI

Gosiame Sithole isimli kadın, bir batında 10 bebek dünyaya getirmişti. Daha önceden de ikiz çocukları olan Sithole'nin Pretoria’daki hastanede sezaryenle dünyaya gelen bebeklerinin yedisi erkek, üçü kız olduğu açıklanmıştı.

Tek seferde 10 bebek doğurup rekor kırmıştı... Bebekler hayat mücadelesi veriyor

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...