Terör devleti İsrail, top oynayan 3 çocuğu gözaltına aldı

Terör devleti İsrail, top oynayan 3 çocuğu gözaltına aldı

DÜNYA Haberleri

İşgalci İsrail ordusu, Beytüllahim'de top oynayan 15 yaş ve altı üç çocuğu gözaltına aldı.

Terör devleti İsrail, Filistin'de işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde top oynayan 3 çocuğu gözaltına aldı.aldı.

Aide Mülteci Kampı'na baskın düzenleyen işgalci askerler, top sahasında futbol oynayan çocukların üzerine giderek 3'ünü gözaltına aldı. Mahmud Buraka, Ahmed Zekeriya Buraka ve Abdullah Ebu Surur isimli çocuklardan ikisi 14 biri 15 yaşında.

KUDÜS'TE DE GÖZALTILAR VAR
Ülkenin işgal altındaki Kudüs şehrinde ise İsrail polisinin 3 genci gözaltına aldığı bildirildi. Gözaltına alınan gençlerin 20'li yaşlarda olduğu ifade edilirken, İsrail askerlerinin gençleri silah kullanmakla tehdit edildiği görüldü.

2020'DE 5 BİNE YAKIN GÖZALTI
Filistinli kurumların hazırladığı raporlara göre, 2020'de işgal altındaki Batı Şeria, Kudüs ve abluka altındaki Gazze'de 4 bin 634 Filistinli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 543'ü çocuk, 128 ise kadın. Terör devleti İsrail, keyfi gözaltı uygulamalarına ve gözaltı sürecinde ve sonrasında çeşitli işkence yöntemlerine başvuruyor.

GEÇEN AY 232 KİŞİYİ ŞEHİT ETTİLER
Geçtiğimiz ay Gazze'ye yönelik saldırılarda bulunan İsrail, 65'i çocuk, 39'u kadın olmak üzere 232 kişiyi şehit etti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...