Times Meydanı'nda inanılmaz anlar! Hoverboard ile uçtu

Düzenleyen:
Times Meydanı'nda inanılmaz anlar! Hoverboard ile uçtu

DÜNYA Haberleri

Dünyaca ünlü Times Meydanı'nda kimliği belirsiz bir kişi "hoverboard" ile uçuş yaptı. Uçuşun görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

Lüks otelleri, restoranları, Broadway müzikalleri ve film stüdyolarının yer aldığı ışıltılı caddesiyle dünyanın en ünlü meydanlarından olan Times'ta ilginç dakikalar yaşandı. Bir kişi "hoverboard" ile meydanda alçak uçuş gerçekleştirdi. 

YÜZÜNÜ KASK İLE GİZLEDİ
ABD'nin New York kentinde yer alan Times Meydanı, geçtiğimiz pazar günü ilginç bir olaya sahne oldu. Yüzünü taktığı kask ile gizleyen kimliği belirsiz bir şahıs, 20 Haziran tarihinde Times Meydanı semalarında tüm halkın şaşkın bakışları içinde "hoverboard" ile alçak uçuş gerçekleştirdi. 

HOVERBOARD YAKLAŞIK 20 BİN DOLAR
Meydandaki vatandaşlar tarafından kayda alınan görüntüler sosyal medyada gündem olurken, sosyal medya kullanıcıları görüntülerdeki şahsı, ünlü Spider-Man filimdeki kötü karakter Green Goblin'e benzetti. Ayrıca yerel basında yayınlanan haberlerde ise, cihazın Omni Hoverboards tarafından üretildiği ve maliyetinin yaklaşık 20 bin dolar olduğu ileri sürüldü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...