ABD'de balon faciası: Ölüler var

Düzenleyen:
ABD'de balon faciası: Ölüler var

DÜNYA Haberleri

ABD'de, sıcak hava balonunun düşmesi üzerine 4 kişi hayatını kaybetti. Balonun turistik geziler için kullanıldığı öğrenildi.

Türkiye'de de belli dönemlerde Kapadokya turlarında meydana gelen balon faciasının bir benzeri de ABD New Mexico'da gerçekleşti. Turistleri gezdiren bir sıcak hava balonunun düşmesi sonucu 4 kişinin öldü.

4 ÖLÜ, 1 YARALI
New Mexico'nun en büyük şehri olan Albuquerque'da, gökkuşağı renkli balonun elektrik hatlarına çarpması sonucu 4 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Polis sözcüsü Gilbert Gallegos, şehrin batı yakasında sabah erken saatlerde yaşanan kazada balon pilotunun da hayatını kaybedenler arasında olduğunu açıklarken, isimler konusunda bilgi vermedi.

YÜKSEK GERİLİM TELLERİNE DOLANDI
Gallegos, 13 bin eve elektrik sağlayan yüksek gerilim hattı tellerine dolanan balonun bir süre sonra bir evin çatısına, turistlerin bindiği tekne kısmının ise şehrin bir sokağına düştüğünü kaydetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...