Skandal görüntüleri yayılan İngiltere Sağlık Bakanı istifa etti

Düzenleyen:
Skandal görüntüleri yayılan İngiltere Sağlık Bakanı istifa etti

DÜNYA Haberleri

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, kendisi gibi evli olan danışmanı Gina Coladangelo ile samimi görüntülerinin basına sızması sonrası sosyal mesafe kuralını ihlal ettiğinin de ortaya çıkması ile istifa etti.

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, Türkiye'ye karşı katı politikalar uygulayan bir isim. Hancock, aşılamada büyük başarılar yakalayan Türkiye'yi kırmızı listede tutmaya devam etmesi sebebiyle tepki toplamıştı. Hancock, bu defa da adını başka bir skandalla duyurdu. Kendisi gibi evli olan asistanı ile samimi görüntülerinin çıkmasının ardından, İngiliz Bakan istifa etmek durumunda kaldı. 

İSTİFA ETMEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ
The Sun’ın elde ettiği görüntülerde, Hancock ve Coladangelo'nun öpüştükleri anlar kameralara anbean yansıdı. Hancock, eleştiriye neden olan görüntülerin ardından özür dilerken istifa etmeyeceğini açıklamıştı. Bu açıklama sonrası yaşanan yeni gelişme ile İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock istifa etti.

15 YILDIR EVLİYDİ
Koronavirüs ile mücadelede ağır kayıplar veren İngiltere’de Başbakan Boris Johnson,  Sağlık Bakanı olarak Matt Hancock görevlendirmişti. 42 yaşındaki Hancock'un, üç çocuk sahibi olduğu ve eşi Martha Hancock'la 15 yıldır evli olduğu biliniyor.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...