Miami'deki çöken binada ölü sayısı yükseldi

Miami'deki çöken binada ölü sayısı yükseldi

DÜNYA Haberleri

Miami'de 24 Haziran'da çöken 13 katlı binanın enkazındaki arama kurtarma çalışmalarında 2 kişinin daha cesedine ulaşıldı.

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Miami'de 24 Haziran'da çöken 13 katlı binanın enkazındaki arama kurtarma çalışmalarında 2 kişinin daha cesedine ulaşıldı. Böylece toplam ölü sayısı 24'e yükselmiş oldu.

Miami Belediye Başkanı Daniella Levine Cava, hala enkaz altında olan 124 kişiden haber alınamadığı belirtti.

KALAN KISMI YARIN YIKILACAK
Çöken binanın kalan kısmının yıkılmasına yarın başlanacak. Bu nedenle enkazdaki arama kurtarma çalışmalarına da ara verildi. Ayrıca, binanın yaklaşık 8 kilometre uzağındaki başka bir bina da çökme tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle tahliye edildi.

270 DAİRELİK LÜKS BİNA ANİDEN ÇÖKMÜŞTÜ
24 Haziran'da Miami Beach'de bulunan 13 katlı 270 dairelik lüks bina aniden çökmüştü. Bölge yetkilileri, daha önce 1981 yapımı binada büyük yapısal hasar bulunduğuna dikkat çekmiş, çatlayan kolonları ve ufalanmaya başlayan betonunda yaklaşık 9 milyon dolarlık tamirat gerektiğini bildirmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...