Rusya’da uçak düştü: 28 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rusya’da uçak düştü: 28 ölü

DÜNYA Haberleri  / İHA

Rusya’da irtibatın kesildiği, içinde 22 yolcu ve 6 mürettebatın bulunduğu AN-26 tipi yolcu uçağına ait enkaz Kamçatka bölgesinde tespit edildi. Uçaktaki tüm yolcuların hayatını kaybettiği öğrenildi.

Rusya'nın uzak doğusundaki Petropavlovsk-Kamçatski'den kalkan ve toplam 28 kişiyi taşıyan An-26 tipi uçağın hava trafik kontrolü ile teması kaybettiği duyurulmuştu. Rus medyasında denize düştü denilen uçağın enkazı Kamçatka bölgesinde tespit edildi. Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, uçaktaki tüm yolcuların hayatını kaybettiğini bildirdi.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığına bağlı bir helikopter ve arama kurtarma ekiplerinin kurtarma operasyonu devam ediyor.

28 KİŞİYİ İLE UÇUYORDU

Yerel yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda ise tüm acil servislerin uyarıldığı, iki helikopter ve özel bir uçağın bölgeye yönlendirildiği kaydedildi.

Uçağın varış noktasının Kamçatka Yarımadası'nın kuzeyindeki Palana olduğu belirtildi.

Acil Durumlar Bakanlığı tarafından yapılan ilk açıklamaya göre uçakta 1'i çocuk olmak üzere 22 yolcu ve 6 mürettebat bulunuyor.

SAVCILIĞA GÖRE UÇAKTA 29 KİŞİ BULUNUYORDU

Bölge Savcılığına göre ise uçakta 23 yolcu ve 6 mürettebat olmak üzere 29 kişi yer alıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...