Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hayatları film oldu: Harry & Meghan: Saraydan Kaçış

Düzenleyen:
Hayatları film oldu: Harry & Meghan: Saraydan Kaçış

DÜNYA Haberleri

Prens Harry ve karısı Meghan Markle’ın, kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak İngiltere’den ayrılıp ABD’ye yerleşmeleri filme konu oldu.

Lifetime televizyonu “Harry & Meghan: Saraydan Kaçış” adındaki filmin Instagram’da ikinci tanıtım videosunu yayımladı.

Sadece 30 saniyelik klipte çok sayıda karakter ve olay yer aldı. Filmde Meghan’ı canlandıran aktris Sydney Morton, klipte kraliyet ailesinden biriyle evlenerek “hayatının hatasını yaptığını” ifade ediyor.

Prens Harry’yi canlandıran Jordan Dean de “karısı ve oğlunu korumak için elinden gelen her şeyi yapacağı” taahhüdünde bulunuyor.

PRENSES DİANA DA FİLMDE

Filmde Kraliçe, Prens William, karısı Kate Middleton ve ölen Prenses Diana da yer alacak.

Diana’yı filmde Bonnie Suter canlandırıyor. Suter, tanıtım videosunda Prenses Diana’nın 1993’teki ünlü konuşmasını yaparkenki kıyafetleri içinde göründü. Diana, Prens Charles’la ayrılmalarından bir sene sonra yaptığı konuşmada “daha özel bir hayat ve kamuoyunda daha anlamlı bir rol için kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrıldığını açıklamıştı.

Filmde Kraliçe Elizabeth'e de “Monarşi daima baki kalacak” ifadesi kullandırtılıyor. Filmin, yayımlandığında kraliyet ailesinin tepkisini çekeceği sanılıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...