Şarkıcı Mick Jagger’a karantina kurallarını ihlalden 120 bin TL ceza

Düzenleyen:
Şarkıcı Mick Jagger’a karantina kurallarını ihlalden 120 bin TL ceza

DÜNYA Haberleri

Dünyaca ünlü şarkıcı Mick Jagger, EURO 2020 yarı finalinde ülkesi İngiltere'nin maçını stadyumdan izlediği için 10 bin sterlin (yaklaşık 120 bin TL)para cezasına çarptırılabilir.

İngiliz rock grubu The Rolling Stones'un ana vokalisti Mick Jagger, iş icabı bulunduğu Fransa’dan gelerek başkent Londra’daki Wembley Stadyumu’nda ülke milli takımının Euro 2020 şampiyonasında Danimarka ile yaptığı yarı final maçını seyretmişti.

Fransa İngiltere’nin listesinde “Sarı” kategorideki ülkeler arasında bulunduğu için Jagger'ın 10 gün karantina altında kalması gerekiyordu.

"PARA CEZASI UMRUNDA DEĞİL"

Geldikten 24 saat sonra stadyumda 60 bin taraftarla birlikte maçı seyreden 77 yaşındaki şarkıcıya, koronavirüs kurallarını ihlal etmekten 10 bin sterlin (120.000 TL) para cezası gelebilir.

Şarkıcıya yakın bir kaynak, MailOnline sitesine yaptığı açıklamada, “Mick muazzam bir futbol taraftarıdır. Mutlaka Wembley’de olmak istedi. Alacağı para cezası onun umurunda değil. Hele takım Danimarka’yı yenip finale çıkmışken…” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...