Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pil yutan bebek, 28 ameliyattan sonra kurtuldu

Düzenleyen:
Pil yutan bebek, 28 ameliyattan sonra kurtuldu

DÜNYA Haberleri

Katı yiyeceklerden uzak duran 1 yaşındaki bebeğin çekilen röntgen sonuçlarına göre küçük bir pil yuttuğu ve pilin boğazına takıldığı fark edildi. Talihsiz bebek, geçirdiği 28 ameliyat sonrasında sağlığına kavuştu.

İngiltere’nin Sussex bölgesinde yaşayan Ollie Lennon, henüz 1 yaşındayken katı yiyeceklerden uzak duruyordu. Doktorlar 29 Mayıs 2017’de bebeğin boğmaca veya astım hastası olduğunu düşündü. Birkaç gün sonra röntgen çekildi ve düğme şeklinde küçük bir pilin, minik çocuğun boğazına takılmış olduğu görüldü.

'HAYATTA KALMA İHTİMALİ YÜZDE 10' DENDİ

Minik Ollie’nin durumu giderek kötüleşti ve hayatını kurtarmak için kendisine art arda ameliyatlar gerçekleştirildi. Durum pek parlak görünmüyordu ve doktorlar çocuğun hayatta kalmasına ancak yüzde 10 ihtimal veriyordu. Neyse ki Worthing Hastanesi'nde gerçekleştirilen 28 ameliyat sonrasında çocuk iyileşti.

Bir zamanlar çocuğun hayatından ümidini kesen Baba Elliot, pillerin ortalık yerde bulunmamasına ve zehirlenme belirtilerine özel dikkat edilmesi çağrısında bulundu.

Pil yutan bebek, 28 ameliyattan sonra kurtuldu

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...