Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10 senedir kayıptı! 2500 kilometre uzakta bulundu

Düzenleyen:
10 senedir kayıptı! 2500 kilometre uzakta bulundu

DÜNYA Haberleri

ABD'de 10 sene önce kaybolan köpek, 2500 kilometre uzaklıktaki bir barınakta bulundu. Kayıp köpek, özel uçak ile yapılan 11 saatlik yolculuğun ardından sahiplerine teslim edildi.

ABD’nin Arkansas eyaletinde minyatür schnauzer cinsi siyah köpek, 2011’de Aaron Howard’ın evinden kayboldu. Razzle adındaki köpek, tüm aramalara rağmen bulunamadı. Sahipleri ümidi kesmişken evlerinden 2500 kilometre uzakta, California eyaletinin Stockton şehrindeki bir barınakta bir köpek bulundu. Üzerindeki mikroçipten köpeğin Razzle olduğu anlaşıldı.

ÖZEL UÇAKLA GETİRİLDİ

Hayvanlara yardım kuruluşu Pilots N Paws, köpeği ticari bir uçağın hayvan kargosu bölümünde evine göndermek istedi ama Razzle’ın yıllar içinde sağlığı önemli ölçüde kötüleştiği için buna cesaret edilemedi. Bunun yerine kuruluşun pilotlarından Jeremy Wade’e başvuruldu. Wade de tek motorlu küçük uçağıyla köpeği 5,5 saatlik uçuşla yakıt almak üzere New Mexico’daki Santa Fe’ye, oradan da yine 5,5 saatlik uçuşla Arkansas’ta Heber Springs’e getirdi.

10 senedir kayıptı! 2500 kilometre uzakta bulundu

"DÜNYALAR BİZİM OLDU"

Kayıp köpeğe kavuşulan evde büyük sevinç yaşandı. Howard’ın kız kardeşi Vickey Langley, “Razzle’a kavuşmakla dünyalar bizim oldu” dedi. Pilot Wade de aileyi sevindirdiği ve onları çok sevdikleri köpeklerine kavuşturduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...