Kaşını delen genç kız kalp krizinden öldü

Düzenleyen:
Kaşını delen genç kız kalp krizinden öldü

DÜNYA Haberleri

Brezilya'da evde kendi imkanlarıyla kaşını delen genç kız, birkaç gün sonra hayatını kaybetti.

Ülkenin güneydoğusundaki Minas Gerais eyaletinde Izabela de Sousa adlı 15 yaşındaki genç kız, kaşını deldirmek için ailesinden izin istedi fakat aile üyeleri bu fikre karşı çıktı.

Ailesinden izin alamayan genç kız bir ardaşının da yardımıyla evde kendi kaşını delerek piercing taktı. 

DÖRT KEZ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

İşlemin üzerinden geçen 3 günün ardından enfekte olan yara nedeniyle genç kızın gözleri şişti ve tahriş olmaya başladı. Durumunun kötüleşmesi üzerine hastaneye kalrıdılan Izabela, dört kez kalp krizi geçirdi.

The Mirror'ın haberine göre, vücudu yabancı cismi kabul etmeyerek durumu daha da ağırlaşan genç kız yoğun bakıma alınarak entübe edilse de tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

"BÜYÜKLERİN SÖZÜNÜ DİNLEYİN"

Trajik bir şekilde kızlarını kaybeden aile ise büyük üzüntü yaşadı. Izabela'nın ölümünün ardından teyzesi, "Çok güzel ve çok özel bir yeğenini kaybetmiş bir teyzenin ricası benimki, lütfen gençler, annelerinin babalarının halalarının, amcalarının, büyükanne ve büyükbabalarının sözlerini dinlesinler.'' dedi.

Hayatını kaybeden genç kızın kayatta kalsa bile bir gözünü enfeksiyon nedeniyle kaybedeceği de öğrenildi.

Uzmanlar ise piercing gibi estetik prosedürlerin lisanslı kliniklerde yapılmasını önererek olası tehlikeler hakkında gençleri uyarıyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...