Dubai Veliaht Prensi, BAE'li başkanı boğulmaktan kurtardı

Düzenleyen:
Dubai Veliaht Prensi, BAE'li başkanı boğulmaktan kurtardı

DÜNYA Haberleri

Dubai Veliaht Prensi Maktum, şu sporu yaptığı esnada boğulma tehlikesi geçiren BAE Hava Sporları Federasyonu Başkanı Neyadi'yi kurtardı.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Hava Sporları Federasyonu Başkanı Nasr Al Neyadi, Flyboard sporu yaptığı esnada boğulma tehlikesi geçirdi. O anlara tanık olan Dubai Veliaht Prensi Şeyh Hamdan Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından kurtarıldı.

KURTARMAK İÇİN HIZLA YANINA KOŞTU
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Hava Sporları Federasyonu başkanı Nasr Al Neyadi, Flyboard sporu yaparken dengesini kaybetmesi ile boğulma tehlikesi geçirdi. Neyadi’nin suyun altında kaldığını ve çıkamadığını gören Dubai Veliaht Prensi Şeyh Hamdan Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum ve çevredekiler tarafından kurtarıldı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, Dubai Veliaht Prensi Maktum ve yanındakilerin Neyadi'ni sudan çıkarmak için hızla yanına koştukları görüldü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...