Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere Maliye Bakanı gençleri ofise çağırdı: Evden çalışmak kariyerinize zarar verir

Düzenleyen:
İngiltere Maliye Bakanı gençleri ofise çağırdı: Evden çalışmak kariyerinize zarar verir

DÜNYA Haberleri

İngiltere Maliye Bakanı Sunak, verdiği röportajda gençlere tavsiyeler vererek, "Evden çalışmak kariyerinize zarar verir. Zoom asla yüz yüze görüşmenin yerini tutamaz." ifadelerini kullandı.

İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak, LinkedIn News’e verdiği röportajda gençlere kariyer tavsiyelerinde bulundu.

Gençleri ev yerine ofisten çalışmaya çağıran Sunak, “İlk işe başladığımda bana akıl hocalığı yapan kişilerle tanıştım. Zamanla her birimiz ayrı yollara  gittik ama halen onlarla görüşürüm. Evden çalışsaydım böyle kuvvetli bir ilişki kuramazdım” dedi.

Teams ya da Zoom gibi uygulamaların yüz yüze görüşmenin yerini tutamayacağını ifade eden Sunak, “Gençlerin fiziksel olarak ofiste olmalarının kıymetli olduğunu düşünüyorum. Evden çalışmak kariyerlerine zarar verebilir” diye konuştu.

Bakan,  insanların pandemiden dolayı evden çalışmalarını istemekten vazgeçtiklerini, doğru yaklaşımı bulma işini işletmelere bıraktıklarını söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...