Yolcu minibüsü cayır vayır yandı: Ölü ve yaralıalr var

Düzenleyen:
Yolcu minibüsü cayır vayır yandı: Ölü ve yaralıalr var

DÜNYA Haberleri

Pakistan'da seyir halindeki yolcu minibüsünün bir kamyonla çarpışmasının ardından, araçta çarpmaya bağlı yangın çıkarken 10 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

Feci kaza Pakistan'da yaşandı. Yolcu minibüse seyir halindeki bir kamyonun arkadan çarpmasıyla alev aşev yanmaya başladı. Yangın sebebiyle 10 kişi hayatını kaybederken 7 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

GAZ TÜPÜ PATLADI

Pakistan’ın Pencap eyaletinde yer alan Gujranwala kentinde seyir halindeki yolcu minibüsüne arkadan bir kamyonun çarpması sonucu patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıkan minibüs kısa sürede alev topuna dönerken, kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı.
Yetkililer, minibüsün Ravalpindi'den Gujranwala’ya geldiğini ifade ederken, kamyonun çarpması ile araçtaki gaz tüpünün patladığını ifade etti. Yaralıların sağlık durumunun kritik olduğunu aktaran yetkililer, yaralıların tedavi için Lahor’a sevk edildiklerini belirtti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...