Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere’de evden çalışan memurun maaşı kesilecek

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
İngiltere’de evden çalışan memurun maaşı kesilecek

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İngiltere’de devlet memurları koronavirüs salgını sebebiyle bir senedir evlerinden çalışıyordu. Hükümet, memurların bu yaz kademeli olarak ofislere dönmesini istedi.

Bazı memurların ofise dönmek istemeyebileceği ihtimalinden dolayı bir bakan, bu memurların maaşlarının kesilmesine yönelik çalışma başlattı.

Daily Mail gazetesine beyanat veren bakan, evden çalışan memurlara ofistekilerle aynı maaşı vermenin adaletsizlik olduğunu savundu.

Bakan, “Evden çalışanlar işe gidiş geliş ücreti ödemiyor. Böylece maaşları artmış oluyor. Bu da işe gidenlere haksızlık oluyor” dedi. Hayatın normale dönmesi için insanların ofise dönmelerinin gerektiğini belirten bakan, “Evdeki memurun iş mi yaptığını yoksa televizyon mu seyrettiğini de bilemeyiz. Bence hayatta bir yerlere gelmek isteyenler ofise gelecek, çünkü insanlar ancak bu şekilde başarılı olacak” diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...