Aşırı süratten 4 lüks arabası birden çekildi

Düzenleyen:
Aşırı süratten 4 lüks arabası birden çekildi

DÜNYA Haberleri

Meksika’da lüks arabalara merakıyla tanınan YouTuber Alfredo Valenzuela (28), zaman zaman arkadaşlarıyla şehirde aşırı süratli bir şekilde araç kullanmasının faturası ağır oldu.

Geçtiğimiz günlerde 30 kadar polis, Valenzuela’nın Zapopan şehrindeki evini bastı ve lüks arabalarından dördüne el koydu. Her biri milyonlarca lira eden arabalarının çekiciye yüklenerek götürüldüğü fotoğrafları yayımlayan Valenzuela, “Plakaları yok diye arabalarımı götürdüler. Bana sanki büyük bir suçluymuşum gibi davrandılar” diye dert yandı.

"HIZ İYİ BİR ŞEY DEĞİLDİR"

Polisin götürdüğü arabalar Lamborghini Aventador SVJ, McLaren 720S, Audi R8 ve Chevrolet Camaro. Polis daha önce de adamın arabalarına el koymuştu. Jalisco Trafik Polisi, “Hız iyi bir şey değildir. Sokaklarda arabalarla yarış yapmak yol güvenliğini tehlikeye sokuyor. Hele bir de plakasız, ruhsatsız araba kullanmak, araçlara el koymak için yeterli sebeptir ” açıklamasını yaptı. Valenzuela’nın YouTube’da 2,82 milyon abonesi, Instagram’da 1,3 milyon, Facebook’ta da 1,2 milyon takipçisi var. 28 yaşındaki fenomen, gizli araba yarışları yaptığı için geçen sene ağustos ayında gözaltına alınmış, 3 geceyi nezarette geçirmişti. Korumalarında da ruhsatsız silah çıkan Valenzuela, suç işlememe şartıyla serbest bırakılmıştı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...