Yanık nedeniyle doktor yerine şifacıya götürülen minik bebek öldü

Düzenleyen:
Yanık nedeniyle doktor yerine şifacıya götürülen minik bebek öldü

DÜNYA Haberleri

Ukrayna'da iki yaşındaki kız çocuğu Lesya, annesinin tavuk haşladığı kaynar su bulunan tencerenin içine doğru emekledi. Kaynar suyun karnı ve sırtına dökülmesi sonucu küçük kızın vücudunda ağır yanıklar meydana geldi. Tıp öğrencisi annenin kızını tedavi ettirmek için seçtiği yöntem minik bebeğin ölümüne neden oldu...

Tıp öğrencisi olan 18 yaşındaki annesi Darina Gorova, kızını hastaneye götürmek yerine yerine, geleneksel tıp tedavisi uygulayan bir kişinin yanına götürdü.

Beş gün sonra evine gelen anneannesi torununun yaralarını görünce kızına, Lesya'nın hastaneye kaldırılması gerektiğini söyledi. Ama artık çok geçti. Geleneksel hekimin uyguladığı ilaçlar nedeniyle yaralarında enfeksiyon oluşan Lesya, hastanede 10 gün tedavi altında tutulduktan sonra hayatını kaybetti.

Polis anne Darina ve kocası 29 Ivan Gorov hakkında tasarlayarak adam öldürme suçundan hakkında soruşturma başlattı. Çift, suçlu bulunmaları durumunda 7 ila 15 yıl arasında hapis cezası alacak.

Polis, annenin içinde kaynar su bulunan tencereyi güvenli bir yere koymayarak küçük kızın ölümüne sebep olduğunu belirtti.
Komşular, Komotop Tıp Fakültesinde öğrenci olan ve gelecekte doktor olacak olan annenin, kızını neden hastane yerine geleneksel tıp tedavisi uygulayan bir hekime götürdüğüne anlam veremediklerini söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...