Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yemen'de Husiler askeri üsse saldırdı: 30 ölü, 106 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yemen'de Husiler askeri üsse saldırdı: 30 ölü, 106 yaralı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Yemen Sağlık Bakanlığı, Husilerin Al-Anad Üssü'ne düzenlediği saldırıda 30 askerin hayatını kaybettiğini, 106 askerin de yaralandığını açıkladı.

Yemen Sağlık Bakanı Kasım Buheybih yaptığı yazılı açıklamada, Husilerin Al-Anad Askeri Üssü'ne düzenlediği füze saldırısında 30 askerin hayatını kaybettiğini, 106 askerin de yaralandığını söyledi. Buheybih bazı yaralıların durumlarının ağır olduğunu ifade etti.

İran destekli Husiler, bu sabah ülkenin güneyindeki Lahj vilayetindeki Al-Anad askeri üssüne füzeler ile saldırı düzenlemişti. İlk belirlemelere göre, saldırıda 30 askerin hayatını kaybettiği, 60 askerin yaralandığı ifade edilmişti. Yemen Sağlık Bakanı Buheybih, Lahj ve Aden vilayetlerindeki tüm devlet hastanelerine Al-Anad Askeri Üssü'ne düzenlenen saldırı sonucu yaralananların alınması talimatını vermişti.
Öte yandan Al-Anad Hava Üssü, ülkedeki en büyük askeri üs olarak biliniyor

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...