Peru'da feci kaza: 29 ölü, 22 yaralı

Düzenleyen:
Peru'da feci kaza: 29 ölü, 22 yaralı

DÜNYA Haberleri

Peru’da And Dağları bölgesinde seyir halinde olan otobüsün uçuruma düşmesi üzerine, 29 kişinin hayatını kaybettiği, 22 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Peru'da And Dağları bölgesinde seyir halinde bulunan aracın kontrolden çıkması üzerine uçuruma yuvarlanmasıyla facia yaşandı. 29 kişinin öldüğü feci kazada 22 kişinin de yaralandığı bilgisi geldi.

200 METRELİK UÇURUMA DÜŞTÜ

Peru’nun başkenti Lima’ya 60 kilometre uzaklıkta ve And Dağları bölgesinde yer alan Sierra Central bölgesini birbirine bağlayan otoyolda seyir halindeki yolcu otobüsü uçuruma düştü. Kazada 29 kişi hayatını kaybederken, 22 kişi de yaralandı. Kazadan sağ kurtulan bazı yolcular, otobüsün yolda bir kayaya çarpması sonucu Rimac Nehri’nin bulunduğu 200 metrelik uçuruma düştüğünü belirtti.

YARALILARIN İÇERİSİNDE 2 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK BULUNUYOR

Emniyet yetkilisi olan Cesar Cervantes yaptığı açıklamada, kazanın nedeninin tedbirsizlik olduğuna değinerek, şoförün otobüsü hız limitini aşarak kullandığını bildirdi. Cervantes ayrıca, hayatını kaybedenler arasında 6 yaşında, yaralılar arasında ise 2 çocuk bulunduğunu açıkladı.

Peru İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, kaza bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına devam edildiği belirtildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Peru’nun güneydoğusunda And Dağları üzerinde bir otobüs uçuruma düşmüş, kazada 17 kişi hayatını kaybetmişti.

Peru'da feci kaza: 29 ölü, 22 yaralı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...