İnanılmaz olay! Emekli maaşı için annesini mumyaladı

Düzenleyen:
İnanılmaz olay! Emekli maaşı için annesini mumyaladı

DÜNYA Haberleri

Avusrya'da bir adam, emekli maaşını almak için annesini mumyalamaktan yakalandı.

Avusturya'da bir adam, ölen annesinin cesedini mumyalayarak bodruma sakladı. Annesinin emekli maaşını almak için bunu yaptığı ortaya çıkan şahıs, polise yakalanmaktan kurtulamadı. 

ÖLEN KADINI KEDİ MUMU İLE KAPLADI
Avusturya'da bir adamın ölen annesini, emekli maaşını alabilmek için mumyalayıp bodrum katında sakladığı ortaya çıktı. Demans hastalığı bulunan 89 yaşındaki kadının geçtiğimiz yılın Haziran ayında eceliyle öldüğü düşünülürken, 66 yaşındaki oğlunun ise annesinin cansız bedenini bodruma koyduğu, kokuyu önlemek için de buz paketleri ve bandajlar kullandığı ifade edildi. Avusturya medyasına konuşan polis memuru Helmuth Gufler, ölen kadının kedi kumu ile kaplandığını, adamın suçunu itiraf ettiğini aktardı.

POSTACININ DİKKATİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI
Polisten yapılan açıklamada, dolandırıcılığın Tirol bölgesinde bir postacının kadını görme talebinin reddedilmesinin ardından ortaya çıktığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. Akıllara durgunluk veren olayda adamın yasa dışı olarak yaklaşık 50 bin Euro ödeme almış olabileceği ifade edildi.
Öte yandan Avusturya medyasına göre adam erkek kardeşine, annesinin hastanede tedavi gördüğünü ve ziyaret etmeye değmeyeceğini, çünkü annesinin kimseyi hatırlamadığını söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...