İsraillilerin inşa ettiği suka çöktü: 4 yaralı

Düzenleyen:
İsraillilerin inşa ettiği suka çöktü: 4 yaralı

DÜNYA Haberleri

İsrailli Yahudilerin, Sukot Bayramı için yaptıkları 2 metrelik sukanın (çardak) çökmesi üzerine 4 kişi yaralandı.

Yahudilerin kutsal bayram olarak kutladıkları ve 21-27 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Sukot Bayramı, küçük çaplı bir facia yol açtı. 2 metre boyundaki sukanın çökmesiyle 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

2 METRELİK ÇARDAK BİR ANDA ÇÖKTÜ
Kudüs'ün Mea Shearim semtinde, İbrani takvimine göre 21 Eylül’de başlayan ve 27 Eylül'de sona erecek olan Sukot Bayramı’nda kullanılmak üzere inşa ettiği 2 metre yüksekliğindeki bir suka (çardak) çöktü. Olayda 1’i çocuk olmak üzere 4 kişi yaralandı.

1 BEBEK, 1 ÇOCUK VE 2 KADIN YARALANDI
İsrail’de Ulusal Acil Hastane Öncesi Tıbbi ve Kan Hizmetleri Örgütü (MDA) Magen David Adom, yerel saatle 19.34'te Kudüs’te yaşanan olayın MDA’ya rapor edildiğini belirterek, “MDA ve sağlık görevlileri yaralıları tıbbi tedavi sağlanması için Shaare Zedek Hastanesi’ne götürdü. 30'lu yaşlarda 2 kadın, 2 yaşında bir bebek ve 5 yaşında bir erkek çocuğu olmak üzere toplam 4 kişi hafif yaralandı” dedi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...