Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alkolü bırakan adamın midesinden çıkanlar pes dedirtti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Alkolü bırakan adamın midesinden çıkanlar pes dedirtti

DÜNYA Haberleri  / İHA

Litvanya'da mide ağrısıyla hastaneye başvuran bir adamın midesinden çok sayıda metal nesne çıkarıldı. Adamın kısa bir süre önce alkolü bıraktığı, sonrasında da metal nesneleri yemeye bağladığı öğrenildi.

Doktorları bile şaşkına çeviren olay Litvanya'da yaşandı. Erkek bir hasta acile başvurarak midesinin ağrıdığını söyledi.

Tomografi sonrası doktorların acilen ameliyat kararı aldığı adamın midesinden 3 saatlik bir operasyonla 1 kilograma yakın metal cisim çıkarıldı.

'İSTİSNAİ BİR DURUM'

Litvanya'daki Klaipeda Üniversite Hastanesi'nde meydana gelen olayda doktorlar, erkek hastanın midesinde çivi, vida, somun, ağaç vidası ve bıçağın da aralarında bulunduğu bir çok yabancı cisimi çıkardı. Ameliyatı yapan doktorlardan Sarunas Dailidenas, hastaların nadiren yabancı cisim yuttuğunu, ancak ameliyatını gerçekleştirdikleri söz konusu hastanın durumunun yuttuğu nesnelerin ağırlığı açısından istisnai bir durum olduğunu söyledi.

OPERASYON 3 SAAT SÜRDÜ

İsmi açıklanmayan hastanın midesindeki bazı cisimlerin 10 santimetre uzunluğunda olduğunu belirten Dailidenas, cisimleri endoskopik yöntemle çıkarmanın mümkün olmaması nedeniyle ameliyata karar verdiklerini kaydetti. Hastanın mide ağrısı şikayetiyle ambulansla hastaneye getirildiğini ifade eden Dailidenas, 3 saat süren operasyonun ardından hastanın durumunun iyi olduğunu vurguladı.

ALKOLÜ BIRAKTIKTAN SONRA BAŞLADI

Ameliyat olan kişinin alkolü bıraktıktan sonra metal nesneleri yutmaya başladığı belirtildi.

Alkolü bırakan adamın midesinden çıkanlar pes dedirttiOperasyon sonrası durumunun stabil olduğu öğrenilen adam gözetim altında tutuluyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...