İngiltere'nin en çok evlenen adamı: Hayatı film olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
İngiltere'nin en çok evlenen adamı: Hayatı film olacak

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İngiltere'de 8 kez evlenip boşanan 73 yaşındaki adamın hayatı film oluyor. Yaşlıı adamın ölmeden önce 9. evliliğini yapmak istediği öğrenildi.

İngiltere’de Ron Sheppard (73), ülkenin en çok evlilik yapan adamı. 8 kere evlenen Sheppard, ölmeden önce dokuzuncu evliliğini de yapmak istiyor.

Oscar ödüllü Alman yapımcı Sven Ebeling, Sheppard’ın evlilik hayatını filme alacak. Ebeling buna, adamın 2014 senesinde yazdığı otobiyografisini görerek karar verdi. Çekilecek film, bittiğinde Eş Koleksiyoncusu ismiyle vizyona girecek.

SHEPPARD'I, ÜNLÜ OYUNCU JUDE LAW CANLANDIRACAK 

Filmde Sheppard’ı ünlü İngiliz oyuncu Jude Law (48) canlandıracak. Somerset’te yaşayan Sheppard, ilk evliliğini 1966’da yaptı. Son evliliği de 12 sene ile en uzun sürdü ve 2016’da sona erdi.

Sheppard, “Hayatımın filme alınacak olması çok tuhaf bir şey. Ama hoşuma gitti” dedi. 5 senedir bekâr olduğunu ifade eden Sheppard, “Bu durumdan nefret ediyorum. Ülkemde çoğu kişi hayatları boyunca 9-10 kişiyle ilişki yaşıyor. Ben ilişki yaşadığım kadınlarla evlenerek doğrusunu yaptım” diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...