Kolombiyalı karteller sahada çatıştı: Teknik direktörle yan hakem öldü

Düzenleyen:
Kolombiyalı karteller sahada çatıştı: Teknik direktörle yan hakem öldü

DÜNYA Haberleri

Kolombiya'da Realengo ve Villa del Mar kartellerinin sokakta başlayan çatışması, futbol sahasına kadar sıçradı. Sahada kan gövdeyi götürdü.

Valle del Cauca eyaletindeki Cali şehrinde iki kartelin savaşı, futbola sıçradı. Kartel üyeleri, Terron Colorado Mahallesi'ndeki futbol sahasında silahla çatıştı. Bu esnada, futbolcualr ve taraftarlar çapraz ateş altında kaldı. Kurşunların hedefi olan Realengo takımının 41 yaşındaki teknik direktörü Willington Canizalez ile yan hakem Juan Carlos Quinonez hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

YARALININ DURUMU AĞIR

Cali Metropolitan Polisi tarafından yapılan açıklamada "Realengo ve Villa del Mar kartellerinin üyeleri arasındaki silahlı çatışma futbol sahasında da devam etti. Kurbanlar çapraz ateşin ortasında kaldı. Yaralılardan birinin durumu ciddi. Diğerleri taburcu edildi" ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...