Evlilik teklifi faciayla sonuçlandı: ‘Benimle evlenir misin?’ yazılı pankart taşıyan uçak düştü

Düzenleyen:
Evlilik teklifi faciayla sonuçlandı: ‘Benimle evlenir misin?’ yazılı pankart taşıyan uçak düştü

DÜNYA Haberleri

Kanada'da uçakla evlilik teklifi girişimi felaketle sonuçlandı. ‘Benimle evlenir misin?’ yazılı pankart taşıyan uçak düştü. Uçakta bulunan yolcu ölürken, pilot ise yaralandı.

Kanada’da sevdiği kıza sıra dışı bir evlilik teklifinde bulunmak isteyen romantik aşık, hazırladığı ‘Benimle evlenir misin?” ibaresi yazılı pankartı taşıyan uçakla Montreal semalarında uçuyordu. Cessna 172 tipi uçak, kalkıştan kısa süre sonra St-Lawrence nehri üzerinde arızalandı ve Park Dieppe bölgesine düştü. Uçaktaki yolcu ölürken yaralanan pilot hastanede tedavi altına alındı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazaya şahitlik eden Laurel Scala, “Uçak normal irtifada uçuyordu. Üzerinde bir pankart vardı. Yazıyı ancak uçak yaklaşınca okuyabildik” dedi. Yaralı pilotun Gian Piero Ciambella olduğu belirlenirken ölen yolcunun kimliği tespit edilemedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı, uçağın enkazı inceleme için Ottawa’ya gönderildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...