İşgalci İsrail bu defa okula saldırdı

Düzenleyen:
İşgalci İsrail bu defa okula saldırdı

DÜNYA Haberleri

İşgalci İsrail zulmü bu defa bir okulda kendini gösterdi. İsrailli askerlerce Mescid-i Aksa'nın güneyinde bulunan bir okula ses bombası ve göz yaşartıcı gazla saldırı düzenlendi.

Filistin, terör devleti İsrail'in ablukasında ve zulmü altında zor günler yaşamaya devam ediyor. Sivil halka, kadın, çocuk, yaşlı demeksizin zalimce saldıran İsrail güçleri hedefe bu defa bir okulu oturttu. Mescid-i Aksa'nın güneyindeki bir okula  ses bombası ve göz yaşartıcı gazla saldırdılar.

ÖĞRENCİLERİ OKULDAN ZORLA ÇIKARMAYA ÇALIŞTILAR
İsrail güçleri, Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa'nın güneyindeki Silvan beldesinde Ras al-Amud Okulu’na ses bombası ve göz yaşartıcı gazla saldırdı. Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, İsrail güçleri söz konusu saldırıyı okulda öğrenciler bulunduğu sırada gerçekleştirdi. Saldırı sırasında İsrail güçlerinin, öğrencileri okuldan zorla çıkarmaya çalıştığı belirtildi. Öğrenciler arasında büyük panik yaşandığı ifade edildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...