Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kendisini takip eden şahsın saldırısından son anda kurtuldu

Düzenleyen:
Kendisini takip eden şahsın saldırısından son anda kurtuldu

DÜNYA Haberleri

ABD’nin New York kentinde bir kadın, kendisini takip eden adamın saldırısından son anda dairesine girerek kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

New York'ta oturan 50 yaşındaki bir kadın yerel saatte 02.00 sularında işten çıktı, eve doğru yürümeye başladı. Bir süre sonra peşine tanımadığı biri takıldı. Hızlı adımlar atan kadın, aparmandan içeri girdi. Takipçisi de arkasından geldi. Büyük panik yaşayan kadın, dairesine son anda girmeyi başardı ve hemen kapıyı kilitledi. Birkaç kere kapıya vuran şahıs, bir süre sonra kaçıp gitti. 

"BENİ ÖLDÜREBİLİRDİ"

Yaşadıklarını anlatan kadın "Gece geç saatte işten dönerken bir araçta üç adam gördüm. İçlerinden biri araçtan inip peşime takıldı. Apartmana girdiğim sırada 'Hanımefendi' diye seslendi. Korkuyla daireme daldım. Başıma her şey gelebilirdi. Beni öldürebilirdi. Ucuz atlattım" dedi.

BAŞINA ÖDÜL KONULDU

Öte yandan, görüntüleri paylaşan New York Polis Departmanı (NYPD), uzun boylu, mavi kot pantolon ve beyaz atlet giyen zanlının kimliğinin henüz belirlenemediği açıkladı. NYDP, şahsın hırsızlık şüphesiyle hâlâ arandığını ve bulanlara 3 bin 500 dolar ödül verileceğini duyurdu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...